De krachtige combinatie van kennis, ervaring èn een goed netwerk


SMARTiD Services biedt u brede expertise en jarenlange ervaring op het snijvlak van uitdagende werkgebieden die er in onze visie werkelijk toe doen: marketing, sales, logistiek, duurzaamheid, innovatie, data en ICT. Terreinen die elkaar overlappen en versterken. Terreinen die bepalend zijn voor een sterke toekomst van bedrijven, organisaties en regio’s. En daarmee de verbindende factoren vormen bij het waarmaken van economische en maatschappelijke ambities.

 

Van slimme strategie tot succesvolle oplossing
We bieden slimme, verrassende strategieën en inspirerende adviezen. We denken out-of-the-box. We ontwikkelen aantrekkelijke verdienmodellen en creatieve, praktisch uitvoerbare oplossingen die uw project of business tot een succes maken. Daarbij maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk waarin we inspirerende crossovers creëren tussen u, uw organisatie en gelijkgestemde partijen, betrokken stakeholders en interessante markten.

Netwerker, kennismakelaar en innovatieversneller
We werken zowel voor bedrijven en brancheorganisaties als overheden en non-profitorganisaties. Afhankelijk van uw opdracht of project bepalen we de rol die SMARTiD Services voor u gaat vervullen. Van strateeg, adviseur, consultant, verbinder, netwerker tot kennismakelaar, projectleider, interim manager en innovatieversneller.

Gedreven businesspartner
In sommige gevallen gaan we nog een stap verder en nemen we zakelijk deel in de ontwikkeling, marketing en verkoop van uw duurzame of innovatieve product of dienst. In dat geval zijn we uw ambitieuze en gedreven (mede)investeerder en businesspartner en gaan we vol passie samen op onze doelen af.

Betrokken en gepassioneerd
Een open, eerlijke, oprechte, betrokken en gepassioneerde manier van werken en denken. Die staat bij alles wat we doen voorop. Intelligentie, inspiratie en een praktische benadering van vraagstukken gaan wat ons betreft altijd hand in hand. We geloven in het samenbrengen van de juiste partijen en het gezamenlijk nastreven van doelstellingen op zowel commercieel als maatschappelijk vlak. En we zien hechte partnerships en nauwe samenwerking als dé basis om innovaties snel en succesvol door te voeren, grote stappen vooruit te zetten en de mooiste successen te boeken.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-24906738


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


 09.00 - 17.00 uur