SMART data & marketing

In uw organisatie, markt en branche is vandaag de dag enorm veel interessante data beschikbaar. Maar hoe verzamelt, bundelt en combineert u die enorme hoeveelheid gegevens afkomstig van verschillende bronnen? En hoe zet u vervolgens de waardevolle informatie die daaruit naar voren komt op intelligente wijze in in uw marketingactiviteiten?

Slimme tools, flinke boost

SMARTiD Services heeft jarenlange ervaring op het gebied van data & marketing. We geven u doordacht advies, brengen de juiste marktpartijen uit werelden van (big) data, marketing intelligence en sales bij elkaar en zijn desgewenst de trekker in het ontwikkelen en implementeren van nieuwe, slimme tools en processen die uw marketing en sales een flinke boost geven. Of het nu gaat om het introduceren van nieuwe producten, het betreden van (nieuwe) markten of het generen van nieuwe leads.

SMART logistiek & duurzaamheid

U bent op zoek naar verbeteringsslagen binnen logistieke processen. Optimale efficiency op alle fronten, daar gaat het om. Zodat klanten optimaal worden bediend, kosten worden bespaard en tegelijkertijd uw organisatie, uw regio en de wereld verduurzamen.

Creatief, innovatief en samen

SMARTiD Services is expert op het gebied van efficiƫnte, duurzame logistiek. Zowel voor bedrijven, branches als lokale, regionale en landelijke overheden gaan we op zoek naar logistieke oplossingen waarmee we werkelijk het verschil maken. We kennen de wereld van distributie en vervoer. We hebben een praktijkgerichte blik. En we zien de grootste kansen daar waar markt- en ketenpartijen nauw samenwerken.

SMART ICT & innovatie

U wilt nieuwe vormen van dienstverlening ontwikkelen of lanceren. Nieuwe markten betreden met innovatieve producten. Alles van uw doelgroepen weten en op basis daarvan inspelen op hun behoeften en echt maatwerk bieden. En daarbij de kansen die moderne ICT biedt optimaal benutten. Maar hoe?

De beste experts, de juiste oplossing

SMARTiD Services gaat die uitdaging graag aan. Want binnen de eindeloze mogelijkheden van ICT weten we blindelings de weg, slaan we de juiste oplossingsrichting in en brengen we de beste innovatieve experts bij elkaar. We staan voor u klaar vanaf de allereerste fase van ideevorming tot en met de succesvolle implementatie binnen uw organisatie.

SMART consultancy & netwerken

U wilt vooruit, u heeft behoefte aan inspirerend advies. U zoekt oplossingen voor uitdagende vraagstukken. U wilt netwerken ontsluiten, partijen verbinden, markten openbreken, leads generen, gedrag veranderen of vernieuwingen doorvoeren. Wie schakelt u in?

Nieuwe deuren gaan open

SMARTiD Services biedt bedrijven, brancheorganisaties en overheden waardevolle kennis en doeltreffende consultancy op het gebied van logistiek, sales, marketing, duurzaamheid, ICT en innovatie. We openen voor u nieuwe deuren in ons uitgebreide netwerk. We brengen structurele samenwerking op gang met voor u interessante partijen. En samen ontwikkelen we out-of-the-box oplossingen om uw commerciƫle, economische en duurzame ambities werkelijk waar te maken.